TLE*/'WordPress › Fel'/*/WP_I18N_ERROR_TITLE*/, array('text_direction' => $text_direction)); } ?> Stephen Elop: “Når marknaden fjärde kvartalet” : winMobile.se

Stephen Elop: “Når marknaden fjärde kvartalet”

september 14, 2011 by Hussein
Filed under: Marknad 

Som ny vd för Nokia har Stephen Elop fullt upp, bland annat knyta partnerskap med operatörer i alla delar av världen, han har som uppgift att övertyga operatörer varför dem ska höja upp Nokias Windows Phones med marknadsföringen. Stephen Elop befinner sig nu i Kina, och bloggvärlden där har fått ta emot några ord som ni ser på videon.

Stephen Elop säger bland annat att om planerna går som de ska, så kan vi förvänta oss de första Windows Phone telefonerna från Nokias sida fjärde kvartalet i år. Något som låter nedlåtande är att Nokia inte trycker på lanseringsknappen för större delen av världen direkt, utan lanseringen kommer ske successivt land efter land, och information saknas om det nu blir Windows Phones från Nokia i Sverige i år.

Mer återstår att se, vi kan dock förvänta oss en hel del spännande nyheter från Nokia World i London som startar 26:e Oktober, håll utkik!

Comments

blog comments powered by Disqus
?>?>