TLE*/'WordPress › Fel'/*/WP_I18N_ERROR_TITLE*/, array('text_direction' => $text_direction)); } ?> Multitasking med Mango : winMobile.se

Multitasking med Mango

maj 25, 2011 by Hussein
Filed under: Uppdateringar 

Multitasking bild

Idag kan du inte använda multitasking på sättet man gör med Android och iOS. Vi har en teori om varför företag inte satsar på att marknadsföra Windows Phone 7 på en längre väg, detta kan vara en av anledningarna. I dag ses Android och iPhone som dem ända värdiga konkurrenterna att nämna från flera håll, operatör till exempel ser det som en självklarhet att man ska kunna växla mellan applikationer. “Visst kan vi använda Zune medans vi är inne på Facebook eller spelar, är det inte multitasking?”, den frågan dyker upp ofta. Men det är så här att idag är inte Windows Phone 7 programmerad för att kunna växla mellan applikationer som inte är utvecklade och installerade av Microsoft.

När Mango lanseras så kommer vi kunna ta del av fullständig multitasking i ett väldigt praktiskt sätt anpassad för Metrogränssnittet. Då är det väldigt troligt att vi ser fler VoIP appar som Skype och musiktjänster som Spotify väldigt tidigt efter lansering.

Nedan ser du en video som visar kommande Mango med multitasking.

Multitasking på video

 

Ska multitasking vara en självklarhet? Idag kan man som Windows Phone användare klicka sig bakåt till föregående appar vilket är en bra början på ett mobilt operativsystem.

Comments

blog comments powered by Disqus
?>?>